Implant de Par la LookClinic

Metoda noastra

Metoda utilizata de echipa LookClinic este cea mai avansata tehnica FUE de inlocuire a parului pierdut, folosita in prezent in intreaga lume. Inlocuirea capilara cu ajutorul tehnicii folosite de noi este simpla, fara cusaturi, fara urme sau durere si ofera in acelasi timp 100% rezultate naturale dupa numai o vizita la clinica. La finalul procedurii parul va continua sa creasca in mod natural si definitiv.

Metoda noastra nu are nicio legatura cu metoda stripurilor, acolo unde pielea este indepartata cu ajutorul bisturiului de pe partea din spate a scalpului. Implantul de par realizat in cadrul LookClinic reprezinta o procedura medicala simpla si avansata in acelasi timp, cu rezultate uimitoare si 100% naturale! Cu ajutorul tehnicii noastre foliculii sunt prelevati unul cate unul din aria donatoare si mai apoi sunt direct implantati in zona care necesita implantul cu un implantor, fara bisturiu, fara incizii sau lacrimi asa cum se proceda in cazul metodei traditionale.

Procedura

Intreaga procedura a implantului de par necesita doar anestezie locala si din acest motiv nu vei fi nevoit sa ramai internat in cadrul clinicii. Foliculii sunt extrasi unul cate unul din aria de donare cu instrumente micro-chirurgicale care au un diametru mai mic de 1mm si se implanteaza in zona pregatita sa primeasca, fara incizii si fara durere. Implantorul plaseaza parul in profunzimea si in unghiul potrivit, astfel incat parul tau sa arate absolut natural.

Avantajele metodei noastre

  • Utilizand instrumente de diametru mic (0.8-0.9mm) putem obtine rapiditatea cicatrizarii in timp ce, prin metoda transplantului imediat al foliculior, fara a avea incizii in prealabil, scurtam perioada de trauma a pielii fara a lasa urme.
  • Fiecare folicul este prelevat separat si plasat direct in aria de primire a transplantului si in acest fel foliculii nu raman in exteriorul corpului ore in sir (asa cum se procedeaza in cazul metodei traditionale), timpul procedural fiind acum eliminat.
  • Inciziile nu mai sunt necesare, cata vreme pozitionarea foliculilor se face direct cu instrumentul special numit implantor.
  • Medicul este cel care indeparteaza si implanteaza foliculii si nu asistentul.
  • Se cere o cantitate mai mica de anestezic si medicatie minimala postoperativa, intrucat intreaga procedura se finalizeaza acum intr-un timp scurt.
  • Foliculii nu se deterioreaza in timpul donarii si al implantului capilar.
  • Se obtine o cicatrizare rapida si crestere capilara.

Contact

icon-phone

+40 021 3203477

icon-email

[email protected]

icon-location

Calea Dorobanti 188-190, Sector 1, Bucuresti, Romania