Calea Dorobantilor 188 - 190, Sector 1, Bucuresti, RO Luni - Vineri 10:00-20:00 +40 745 200 282

Blog

10 lucruri despre implantul de sprâncene folicul cu folicul

10 lucruri despre implantul de sprâncene folicul cu folicul

Când ne privim chipul, rareori ne uităm la frumusețea creată de sprâncenele noastre. Ele ne fac să arătăm uman și să ne definim aspectul. Din nefericire, aprecierea acestui aspect se intensifică atunci când, prin smulgere greșită și disproporționare sau din cauza unui accident, cicatrice, unele părți ale sprâncenelor sunt pierdute.

1. Care este cauza cea mai frecventă pentru pierderea părului sprâncenelor?

Există o serie de factori care pot duce la subțierea sprâncenelor sau calviția lor. Aceasta poate fi cauzată de o pensare excesivă sau de anumite accidente, cum ar fi trauma fizică sau chimică a feței. Rărirea sprâncenelor este dată, totodată, și de înaintarea în vârstă.

2. Cine este candidatul potrivit pentru un implant de sprâncene?

Oricine suferă de sprâncene subțiri poate fi un bun candidat pentru procedură. De asemenea, trebuie să aibă o stare generală sănătoasă, fără probleme de sângerare sau coagulare.

3. Este implantul de sprâncene o soluție permanentă?

Da, operația de transplant de păr este o soluție permanentă pentru sprâncenele pensate excesiv sau pierdute din cauze diverse . Veți experimenta o creștere pe termen lung și la fel ca părul nativ din sprancene. Ca în cazul oricărui implant de folicului, în primele 2-3 săptămâni, părul implantat va cădea, urmând ca ulterior să se regenereze.

4. De unde provine părul implantat?

Pentru pierderea parțială sau subțierea unei sprâncene, părul donatorului va fi luat de pe cealaltă sprânceană. În special pentru femei, grefele donatoare pot fi luate din spatele urechilor sau zonei de pe coapsele superioare. Foliculii din aceste zone vor crea un aspect mai natural pentru doamne, deoarece acestea sunt mai subțiri. Pentru bărbați, grefele de păr pot fi luate din alte zone ale pielii, având mereu în vedere grosimea sprâncenelor originale.

5. Câte grefe vor fi folosite într-un transplant de păr pentru sprâncene?

Întregul proces ar necesita adesea 50-100 grefe de păr sau chiar mai mult. Acest lucru ar varia pentru fiecare pacient și se va baza pe evaluarea preoperatorie a chirurgului.

6. Unde se va efectua procedura?

În cabinetul nostru din Calea Dorobanților, la clinica Lookclinic. Este același spațiu unde se efectuează și implantul de păr pe scalp.

7. Cât durează întreaga procedură?

Durata de timp va depinde de amploarea muncii care trebuie făcută pentru fiecare pacient. De obicei, un transplant de păr pentru sprancene poate dura 5-6 ore.

8. Cât timp este timpul de recuperare pentru transplantul de păr pentru sprâncene?

Deoarece procedura utilizează instrumente fine și tehnici minim invazive – procedura FUE, cu implanterul Choi, puteți să vă întoarceți deja la activități normale în 48 de ore, însă fară să desfășurați nici o activitate intensă sau sport de contact.

9. Există riscuri și efecte secundare pentru transplantul de sprâncene?

Există un risc minim înregistrat la transplantul de păr pentru sprâncene. Orice rezultat neplăcut ar include adesea creșterea părului în direcția greșită. În astfel de cazuri, acest lucru poate fi remediat prin antrenarea părului pentru a crește în același mod ca și părul din proximitate.

10. Cât va dura până când voi vedea rezultatele finale?

Sprâncenele transplantate vor începe să crească vizibil la aproximativ 4-6 luni după operație. Dar trebuie să vă așteptați ca părul transplantat să cadă la aproximativ 3-5 săptămâni după operație. Acesta este un proces natural, iar părul va începe să crească din nou la două luni. Rezultatele finale pot fi așteptate la 10 luni. Aceasta înseamnă că o creștere și o acoperire completă sunt clar observabile.

Posted Comments
  • Cristea
    Cristea
    Buna seara . As dori sa știu un preț pt transplantul de sprâncene .. și in aceasta perioada de 10 luni pana se vor vedea rezultatele finale ele vor fii mereu roșii ? Și arată ca proaspăt implantate ?
    reply
Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.