Calea Dorobantilor 188 - 190, Sector 1, Bucuresti, RO Luni - Vineri 10:00-20:00 +40 745 200 282

Implant barba

In cadrul LOOKCLINIC se poate realiza si implant de barba, tot prin metoda F.U.E., este cea mai avansata la nivel mondial.

 

Implantul de barba va avea loc intr-un mediu complet sigur si steril. Sangerarea este minima.

 

Implantul de barba incepe cu faza de extractie. Foliculii de par sunt extrasi, manual, unul cate unul, din zona donatoare (zona cefei), folosind implanter-ul, un instrument chirurgical de unica folosinta, cu diametrul mai mic de 1 milimetru. Foliculii sunt apoi pastrati la o temperatura specifica, intr-o solutie care ii ajuta pana la implantare. Grefele nu se separa, nu se taie si nu se manipuleaza in niciun fel.

 

Rata de viabilitate a grefelor prelevate de noi este de peste 90%, in vreme ce media industriei este de 50%, conform studiilor.

 

Urmeaza faza de implantare, cand foliculii de par sunt implantati direct in regiunea cu probleme, folosind un implanter.

 

Controlul complet al adancimii, directiei si unghiului de plasare a fiecarei grefe asigura rezultate 100% naturale, viabilitate maxima si faptul ca firele implantate vor creste pe toata durata vietii si nu vor cadea.

 

Intregul procedeu este efectuat de medici specializati si conform unor protocoale stricte de calitate,  pentru a oferi rezultate excelente de fiecare data.

 

E nevoie de o singura vizita la medicul nostru specialist, inainte de a trece la efectuarea implantului de barba. Contraindicatiile sunt foarte putine si nu trebuie sa luati nicio masura de precautie inaintea interventiei. Asadar, aveti toate sansele sa fiti candidatul ideal pentru implantul de barba.

 

In cadrul LOOKCLINIC Bucuresti, procedura este efectuata integral de medici specialisti si nu de catre asistenti. Personalul medical al LOOKCLINIC a realizat pana in prezent sute de implanturi de par in Limasol, Paris, Londra, Amsterdam, Geneva, Berlin, Liverpool, Atena si Bucuresti.