Calea Dorobantilor 188 - 190, Sector 1, Bucuresti, RO Luni - Vineri 10:00-20:00 +40 745 200 282

Despre noi

LOOKCLINIC Bucuresti este una dintre cele mai specializate centre de diagnosticare, preventie si implant de par. Suntem specializati exclusiv in restaurare capilara si in concordanta cu intreaga noastra experienta putem asigura implementarea celor mai avansate metode disponibile in prezent.

Echipa LookClinic a efectuat sute de implanturi de par in Paris, Geneva, Berlin, Atena, Liverpool, Manchester, Amsterdam, Bucuresti.

Informarea, diagnosticarea si tratamentul recomandat pentru fiecare client este dat de dermatologul si doctorul in stiinte Dr. Panagiotis Vogiatzis.

 

Echipa specializata si calificata a clinicii LookClinic are un scop precis: 100% rezultat natural cu cea mai mare desime posibila in cadrul unei proceduri fara dureri si in fara urme.

 

Pe langa metoda inovatoare de implant capilar poti de asemenea sa fii informat si poti aplica si alte metode moderne de tratament cum ar fi terapia medicala, terapia PRP, Laser si micropigmentarea.

https://www.lookclinic.ro/wp-content/uploads/2019/11/despre-noi-300x300.jpg

Metoda utilizata de echipa LookClinic este cea mai avansata tehnica FUE de inlocuire a parului pierdut, folosita in prezent in intreaga lume. Inlocuirea capilara cu ajutorul tehnicii folosite de noi este simpla, fara cusaturi, fara urme sau durere si ofera in acelasi timp 100% rezultate naturale dupa numai o vizita la clinica. La finalul procedurii parul va continua sa creasca in mod natural si definitiv.

Garantia noastra pentru rezultatele dorite o prezinta sutele de pacienti multumiti din intreaga Europa si garantia in scris a LOOKCLINIC Bucuresti.