Calea Dorobantilor 188 - 190, Sector 1, Bucuresti, RO Luni - Vineri 10:00-20:00 +40 21 320 34 77

Despre noi

LOOKCLINIC Bucuresti este una dintre cele mai specializate centre de diagnosticare, preventie si implant de par. Suntem specializati exclusiv in restaurare capilara si in concordanta cu intreaga noastra experienta putem asigura implementarea celor mai avansate metode disponibile in prezent.

Datorita partenerialul incheiat in Ianuarie 2017 cu DHI Global putem spune ca echipa medicala a clinicii noastre care detine o vasta experienta in domeniu este formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni recunoscuti international in domeniul reconstructiei capilare.

lookclinic DHI Global

DHI Global este lider la nivel mondial in domeniul implantului de par, avand peste 46 ani de experienta in domeniu, 62 locatii in intreaga lume, 200.000 de pacienti.

Echipa LookClinic a efectuat sute de implante de par in Paris, Geneva, Berlin, Atena, Liverpool, Manchester, Amsterdam, Bucuresti.

Informarea, diagnosticarea si tratamentul recomandat pentru fiecare client este dat de dermatologul si doctorul in stiinte Dr. Panagiotis Vogiatzis.

 

Echipa specializata si calificata a clinicii LookClinic are un scop precis: 100% rezultat natural cu cea mai mare desime posibila in cadrul unei proceduri fara dureri si in fara urme.

 

Pe langa metoda inovatoare de implant capilar poti de asemenea sa fii informat si poti aplica si alte metode moderne de tratament cum ar fi terapia medicala, terapia PRP, Laser si micropigmentarea.

Doctor Panagiotis Vogiatzis - Lookclinic

Metoda utilizata de echipa LookClinic este cea mai avansata tehnica FUE de inlocuire a parului pierdut, folosita in prezent in intreaga lume. Inlocuirea capilara cu ajutorul tehnicii folosite de noi este simpla, fara cusaturi, fara urme sau durere si ofera in acelasi timp 100% rezultate naturale dupa numai o vizita la clinica. La finalul procedurii parul va continua sa creasca in mod natural si definitiv.

Garantia noastra pentru rezultatele dorite o prezinta sutele de pacienti multumiti din intreaga Europa si garantia in scris a LOOKCLINIC Bucuresti.