Călătoria unui pacient, din momentul în care intră într-o clinică și până la definitivarea procedurii dorite, poate fi o experiență marcantă.

La Lookclinic facem eforturi ca fiecare interacțiune cu medicii noștri să fie una confortabilă și să vă livrăm cât mai multe informații cu putință, astfel încât să puteți lua o decizie informată.

Recomandarea noastră, înainte să ajungeți la consultație, este să citiți despre noi și să vedeți cazurile prezentate.

Răzvan Oprea, de exemplu, este unul dintre pacienții noștri cu renume. Succesul intervenției sale a fost unul răsunător, iar Răzvan nu a ezitat să vorbească cu mândrie și bucurie despre intervenția sa de implant de păr. Mai multe detalii aici CLICK

Răzvan a revenit în clinică, aproape la un an de la intervenție, să își facă un consult și să împărtășească experiența sa viitorilor pacienți.

Un alt caz cunoscut este cel al lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV a ajuns la rezultatul final al implantului de păr efectuat în clínica noastră, iar transformarea este uimitoare.

Christian Sabbagh are rezultatul complet. Un an de la intervenție

Misiunea noastră merge mai departe.Christian Sabbagh, îndrăgitul realizator TV, este unul dintre pacienții noștri. La un an și câteva luni de la intervenție, rezultatele se văd din plin.Suntem recunoscători pentru încrederea acordată!#amazingresults #amazingteam

Publicată de Lookclinic Hair Implant pe Miercuri, 6 martie 2019

 

Prezentatorul TV și-a făcut intervenția de implant de păr la final de 2017.

„În fața publicului nu te poți prezenta oricum. Trebuie să fii impecabil, din toate punctele de vedere! Înainte de operație, cu medicul estetician”, a mărturisit Christian Sabbagh înainte de intervenția estetică. Mai multe aici 

 

 

 

 

Recent, în octombrie anul trecut, și prezentatorul TVR1, Radu Andrei Tudor, a ales să facă schimbarea. Implant de păr și de barbă. Rezultatele încep să se vadă, iar evoluția o puteți urmări pe paginile noastre sociale.

Jurnal de interventie – Radu Tudor, TVR 1

VIDEO#jurnaldeinterventieFiecare implant de păr are o poveste în spate şi, totodată, o motivaţie solidă.Suntem onoraţi că Radu Andrei Tudor a ales echipa Lookclinic pentru a-şi reface linia frontală şi golfurile laterale.Pentru o carieră în televiziune, aspectul este o componentă esenţială.În vedem pe Radu în filmuleţul de mai jos cu doar câteva minute înainte să intre în sala de intervenţie.Rezultatul final va fi complet vizibil la 12 luni de la procedură.În curând, vă arătam imagini de pe parcursul acestui jurnal de intervenţie a pacientului nostru de 29 de ani, cu o carieră intensă în media.

Publicată de Lookclinic Hair Implant pe Joi, 8 noiembrie 2018

Lookclinic București – Calea Dorobanților 188-190
1.500 grefe = până la 3.500 fire de păr
2.350 euro cu garanția LOOKCLINIC
Contact: 0745 200 282 / office@lookclinic.ro