1. Consultația

Aceasta este etapa în care medicul dezvoltă planul de operare al pacientului și creează linia de implantarea a noilor foliculi.

2. Pregătire

Această etapă încorporează procesele de sterilizare a locului de operație și aplicarea anestezicelor locale.

3. Extracție

Procesul de extragere a grefelor de păr din zona donatoare a pacientului, însemnând zona cefei și proximitatea urechilor.

4. Crearea zonei de implantare

Acesta este procesul de creare a hărții de implantare, urmând direcția firelor terminale existente.

5. Transplantul

Acesta este procesul de plasare a grefelor în locurile destinatarului în unghiurile corecte ale direcției firelor de păr.

6. Procese postoperatorii

Această etapă încorporează procesele de vindecare a cicatricilor și terapia PRP pentru a accelera procesul de vindecare și stimulare a creșterii firelor de păr

7. Îngrijirea postoperatorie și spălarea părului

Următoarele 15 zile după operație sunt cele în care atât zona donatoare, cât și zona transplantată vor fi sensibile, deci este important să efectuați procesul de spălare cu o atenție deosebită.

Avantajele tehnicii FUE – transplantare folicul cu folicul

Transplantul de păr poate avea ca rezultat un aspect mai natural și mai dens.
Este o soluție permanentă pentru tratarea căderii moderate sau severe a părului.
Este o tehnică confortabilă care este concepută pentru a avea cel mai mic grad de disconfort, fără a lăsa cicatrizări vizibile după procedură.
Tehnica FUE de transplant de păr oferă pacienților perioade mai rapide de recuperare; ei se pot întoarce rapid la rutina zilnică și pot călători la o zi după procedură.
Cu planul de funcționare corect, nu se vor produce daune în zona donatoare și nici modificare a aspectului, chiar și după mai multe operații.
98% din grefele transplantate vor crește ca păr normal.