Suntem într-o perioadă extrem de aglomerată a activităţii noastre şi tocmai de aceea vrem să facem câteva precizări importante pentru ca viitorii pacienţi să poată lua decizii informate atunci când ajung în etapa de intervenţie. Aşadar, ce să luaţi în calcul atunci când alegeţi clinica pentru transplantul de păr?
Standardul de îngrijire, atitudinea chirurgului şi a personalului, locaţia şi costurile sunt factorii definitorii atunci când decidem unde ne vom face podoaba capilară să revină în zonele afectate.

Locaţia

Este importantă poziţionarea clinicii. Locaţia poate fi un indicator bun al performanţelor profesionale. Cu toate aceastea, este uşor să fim impresionaţi de lux, însă, în cele din urmă, experienţa şi profesionalismul de înaltă calitate sunt factorii care ne interesează cu prioritate.

Chirurg experimentat, personal profesionist

Poate aveți o idee despre tipul de clinică, dar cum găsiți un chirurg potrivit? Un profesionist desăvârşit ar trebui să poate să fie capabil să vă arate rezultate reale ale pacienţilor săi. Imagini cu înainte şi post intervenţie şi să aibă activitate curentă în domeniul transplantului de păr. Este greu să ne putem baza pe cineva care efectuează procedura de transplant de păr din când în când. Nu ocazională, ci curentă – asta trebuie să ne asigurăm că putem găsi în activitatea unei clinici de implant de păr.
Este important să verificăm dacă specialistul care ne va face implantul de păr este unul acreditat naţional sau internaţional şi dacă face parte dintr-o asociaţie de specialişti. Detaliile de contact ale profesioniştilor ar trebuie să fie puse la dispoziţie şi certificările lor să poată fi cu uşurinţă găsite.

Discuţia cu medicul care va efectua intervenţia

Este foarte important să fiţi consultat, înainte de procedură, de către medicul specialist. Tocmai pentru că el este chirurgul care va derula intervenţia, îl puteţi întreba ceea ce este important pt dvs. Dacă chirurgul pare dezinteresat, nu dă un răspuns direct, este prea autoritar, expeditiv sau intimidat, atunci recomandarea este să mergeţi în altă parte.
Chirurgul trebuie să vă prezinte faptele procedurii în mod obiectiv. Aceasta include o discuție a efectelor secundare / riscurilor sau a celor ce pot avea rezultate greșite, precum și a beneficiilor.
Celălalt factor este că plătiți pentru tratamentul dvs., ceea ce înseamnă că aveți ultimul cuvânt. Asigurați-vă că găsiți chirurgul potrivit pentru dvs. Odată ce ați găsit clinica și chirurgul potrivit, veți avea o consultaţie inițială cu el pentru a evalua nivelul de cadere a părului și pentru planificarea tratamentului.