…când aș putea să merg să stau și la hotel în altă parte. Să fiu și luat de la aeroport.

Pentru că este o intervenție medicală, în primă instanță, cu necesități specifice și extrem de importante pentru sănătatea dvs.

Vă oferim 3 motive esențiale pentru care un implant de păr în țară, cu medici specialiști care să înțeleagă perfect limba dvs. și la care puteți apela cu ușurință după procedură.

Monitorizarea pacientului post-procedură

Odată ce intervenția se face, trebuie să urmărim evoluția transplantului. Aceasta este ceea ce se numește post-monitorizare și permite cunoașterea progresului operației și a rezultatelor obținute.

Profesionalism garantat, certificat de instituțiile statului dvs.

Căutați profesionalismul acreditat al medicilor. În România, clinicile de implant de păr sunt conduse de medici specialiști, care garantează clientului că va avea condiții de igienă optime și că deține licențele necesare pentru executarea intervenției.

„Ne remarcăm pentru rezultatele excepționale și grija post-operatorie. Clienții ne pot suna la orice oră dacă observă ceva în neregulă”, explică directorul medical Lookclinic, Panagiotis Vogiatzis.

Comunicare cu medicul în limba maternă

– Să poată exprima nevoile în limba maternă. Este important ca pacientul să înțeleagă în permanență condițiile intervenției și evoluția acesteia, dar și să poată exprima nevoile sau  modul în care se simte echipei medicale pe tot parcursul procesului. Pentru mulți pacienți, faptul că etapa de consultație este într-o altă limbă generează o anumită insecuritate și teamă.

Aproape de familia dvs.

Luați în calcul că faceți o intervenție aproape de familia, căreia îi puteți cere oricând ajutorul. Este o procedură confortabilă și deloc stresantă, având în vedere că nu trebuie să meargeți în altă țară. În plus, în cazul unei complicații post-procedură, fiind în altă țară, este probabil să vă așteptați la costuri de ședere suplimentare.

Cea mai frecventă alopecie este androgenică, care apare la până la 50% dintre bărbați la 50 de ani. În cazul femeilor, valoarea de afectare este cuprinsă între 5 și 10%.

La Lookclinic Hair Implant, oferim pacienților noștri o analiză personalizată a zonei donatoare înainte de a începe procesul de implantare.

Contact: +40 21 320 34 77  | +40 745 200 282