Aspectul podoabei capilare este foarte important pentru increderea si stima de sine. Pentru foarte multi barbati aparitia cheliei este o adevarata drama si gasirea unei solutii permanente pentru rezolvarea acestei probleme este cel mai important obiectiv. Implantul de par este o procedura care aduce o serie de beneficii estetice pentru fiecare pacient. Iata in continuare care sunt principalele beneficii estetice de care se pot bucura persoanele care se confrunta cu alopecia.

Implantul de par aduce un efect de intinerire

In multe cazuri lipsa podoabei capilare poate fi asociata cu imbatranirea precoce si din acest motiv poate sa apara frustrarea. Implantul de par poate contribui la un efect de intinerire si la obtinerea unui par dens, bogat si sanatos. Astfel ca in loc sa manifesti neincredere pentru faptul ca te confrunti cu alopecia, poti sa atragi din nou toate privirile dupa ce implantul de par are rezultatele dorite. Indiferent de varsta, lipsa parului nu este placuta si in acest context rezolvarea alopeciei poate sa redea aspectul intinerit pentru multi barbati.

Aspectul unui par natural si bogat

Un al doilea beneficiu din punct de vedere estetic il reprezinta aspectul natural al parului si aspectul bogat al podoabei capilare. Datorita faptului ca firele de par transplantate sunt prelevate din zona donatoare a pacientului, aspectul firelor de par va fi exact ca al celorlalte fire de par crescute natural.

Mai mult, pacientul va avea bucuria unui par cu aspect omogen pe intreaga suprafata a scalpului. Trebuie amintit si faptul ca odata ce parul transplantat incepe sa creasca, persoana care a apelat la procedura implantului de par poate sa isi faca freza dorita.

Lipsa cicatricilor prin metoda FUE

Un alt beneficiu estetic al implantului de par il reprezinta lipsa sau absenta cicatricilor. Metoda FUE este cea mai inovativa si apreciata metoda pentru efectuarea implantului de par. Prin aceasta metoda nu vor exista cicatrici la nivelul scalpului. In consecinta pacientul se va recupera mult mai rapid si in momentul in care implantul este finalizat, nu vor exista sangerari sau dureri la nivelul scalpului. Nici dupa trecerea anilor nu se vor vedea cicatrici in zona care a fost supusa acestei proceduri estetice.

Acoperirea completa a zonelor afectate de alopecie

Tot in randul beneficiilor estetice de care se bucura persoanele care apeleaza la implantul de par il reprezinta si acoperirea completa a zonelor afectate de alopecie. Multe persoane au problema cheliei in zona crestetului si in zona tamplelor. Atunci cand transplantul de par este efectuat corect, aceste zone vor fi acoperite complet.

Nu este nevoie de o intretinere speciala a parului transplantat

Nu in ultimul rand merita punctat si avantajul dat de faptul ca parul transplantat nu va avea nevoie de o intretinere speciala pentru a avea aspectul parului din zonele care nu au fost supuse implantului. Cu alte cuvinte, ingrijirea parului in urma transplantului poate fi realizata exact ca si in cazul parului natural, care nu a implicat transplantul de par.

Pentru toate aceste beneficii Look Clinic pune la dispozitie o echipa de medici specializati in implantul de par.