Una dintre cele mai frecvente intrebari sau ingrijorari atunci cand vorbim despre transplantul de par este aceea referitoare la costurile unei astfel de proceduri chirurgicale. Faptul ca foarte multi barbati intampina problema calvitiei inca de la varste tinere face ca interesul pentru implantul de par sa fie tot mai mare si in randul barbatilor din Romania.

La fel ca in cazul altor proceduri care au legatura cu aspectul fizic, si implantul de par presupune anumite costuri pentru pacient. Un prim detaliu referitor la preturile pentru transplantul de par este acela ca nu se poate vorbi despre un pret fix al acestei proceduri.

Cum se stabilesc costurile implantului de par

Pretul poate fi stabilit doar in urma consultatiei in cadrul unei clinici specializate in astfel de proceduri in functie de starea sau de tipul de calvitie a pacientului. In acelasi timp metoda folosita pentru realizarea implantului de par este un detaliu care influenteaza costurile acestei proceduri. Chiar daca exista un anumit interval de preturi pentru procedura de implant de par, trebuie mentionat faptul ca pentru fiecare pacient in parte costurile vor fi diferite.

Costurile procedurii de transplant de par vor fi diferentiate datorita anumitor factori pe care medicii specialisti ii vor identifica in urma consultatiei. Unul dintre factorii care stabilesc costurile implantului de par se refera la cat de multe sunt zonele unde parul lipseste si cat de extinse sunt acestea.

Practic vorbim despre acele zone unde trebuie transplantat parul din zona donatoare. Cu cat aceste suprafete sunt mai extinse, cu atat costul poate creste prin prisma complexitatii interventiei, a numarului de unitati foliculare care trebuie transplatate si a timpului necesar interventiei.

Un al doilea factor decisiv in stabilirea costului implantului de par este cel referitor la calitatea firelor de par care urmeaza a fi extrase si transplantate in zona afectata de calvitie. Fiecare dintre foliculii extrasi pot sa contina de la 1 fir de par pana la 5 fire de par. Acest aspect va influenta timpul necesar pentru efectuarea procedurii. Tot aici putem aminti si factorul legat de numarul de unitati foliculare care este necesar pentru a acoperi intreaga zona care este afectata de calvitie.

Nu in ultimul rand trebuie sa amintim printre acesti factori si experienta sau expertiza medicului specialist. Este firesc ca fiecare medic care a urmat numeroase cursuri si specializari pentru a fi intotdeauna informat cu privire la cele mai moderne metode in implantul de par sa nu aiba cele mai mici costuri, avand in vedere ca isi propune sa ofere intotdeauna calitate la standarde de top.

Solicita consultatie gratuita

Daca vrei sa stii exact care sunt costurile pentru a scapa de problema cheliei, Look Clinic pune la dispozitie oferta unei consultatii gratuite. Look Clinic se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa rezolve problema calvitiei cu preturi rezonabile pentru un implant de par si cu metoda avansata FUE pentru efectuarea transplantului. Pentru mai multe informatii si pentru alte detalii privind consultatia pentru un implant de par nu ezita sa folosesti pagina de contact.