In contextul in care se pune tot mai mult accent pe aspectul fizic, tot mai multi barbati cauta sa rezolve problema cauzata de calvitie. In acest sens numarul barbatilor interesati sa beneficieze de un implant de par in anul 2023 este considerabil mai mare decat in urma cu cativa ani. Acest lucru se datoreaza si faptului ca exista mult mai multa informatie cu privire la aceasta procedura si mult mai multe clinici specializate in a oferi astfel de proceduri medicale.

In acelasi timp, oferta diversificata poate fi si o provocare in a face alegerea potrivita a clinicii unde sa urmezi o astfel de procedura. Astazi nu mai este nevoie sa pleci in strainatate pentru a rezolva problema cheliei, aceasta problema putand fi rezolvata in clinicile din Romania.

De ce sa alegi o clinica din Romania?

Foarte multa lume considera ca implantul de par efectuat in strainatate poate oferi avantaje cu privire la costuri. Insa in acest caz nu sunt puse in balanta celelalte aspecte, si anume timpul necesar pentru deplasarea in strainatate si costurile aferente deplasarii. La toate acestea se adauga si faptul ca va fi nevoie de cateva zile in care pacientul sa fie in atentia echipei medicale. Aceasta perioada inseamna absenta din tara si implicit de la locul de munca.

In schimb, atunci cand alegi o clinica din Romania poti sa ajungi mult mai usor la consultatia initiala, dar si atunci cand trebuie efectuata interventia. Inclusiv pentru perioada de supraveghere din partea medicului specialist, poti sa ajungi mai usor la clinica unde ai efectuat aceasta procedura de transplant de par. Look Clinic ofera posibilitatea de a beneficia de consultatie gratuita si consultatie online pentru pacientii interesati de un implant de par. La Look Clinic poti beneficia de metoda FUE pentru implantul de par, aceasta fiind cea mai avansata tehnica in implantul de par.

Tine cont de recomandari si recenzii

In momentul in care urmeaza sa alegi clinica la care vei beneficia de implantul de par, este foarte important sa vezi care au fost parerile si experientele altor pacienti care au apelat la clinica respectiva. In acest mod vei putea sa stii exact care sunt punctele forte si aspectele care recomanda o anumita clinica, dar si care sunt eventualele minusuri sau nemultumiri cu care s-au confruntat alte persoane care au apelat la clinica respectiva.

Look Clinic este o clinica renumita in Romania fiind o clinica specializata in implantul de par, recomandata de numeroase persoane publice si vedete din showbiz-ul romanesc care au avut nevoie de un implant de par pentru a rezolva problema calvitiei.

Evita cele mai mici costuri

Desi poate parea tentant la prima vedere, cand vine vorba despre costurile implantului de par se recomanda sa eviti cele mai mici preturi. Pentru a beneficia de metode moderne efectuate cu aparatura de ultima generatie, dar si de medici bine pregatiti, este indicat sa apelezi la o clinica unde preturile sunt rezonabile, asa cum este si Look Clinic.