Metoda FUE este considerata in domeniul implantului de par ca fiind metoda cea mai eficienta si cu rezultatele cele mai bune pentru pacientii care isi doresc sa isi recapete podoaba capilara. Aceasta este metoda care implica transplantarea fiecarui fir de par din zona donatoare inspre zona unde se doreste recuperarea podoabei capilare. Daca esti una dintre persoanele interesate de o astfel de procedura medicala pentru recuperarea aspectului podoabei capilare, atunci nu trebuie sa eziti in a afla mai multe despre transplantul de par prin metoda FUE.

Aspecte care descriu metode FUE in implantul de par

FUE este metoda care ofera atat pacientului, cat si medicului chirurg numeroase satisfactii. In primul rand este o metoda care nu lasa cicatrici si nici taieturi in urma interventiei de transplant de par. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare unitate foliculara este extrasa din zona donatoare pentru a fi implantata in zona unde parul lipseste de la nivelul scalpului. Din acest motiv nu exista taieturi sau cicatrici in zona scalpului.

Un al doilea aspect la care puncteaza metoda FUE se refera la faptul ca aceasta procedura are o rata de succes foarte mare. Modul in care va arata parul si scalpul in urma interventiei va fi unul natural, similar cu parul pacientului si ofera rezultate permanente. Datorita faptului ca vorbim despre o metoda de implant fir cu fir, aceasta abordare este cea mai putin invaziva procedura in transplantul de par si cea mai evoluata maniera in care poate fi realizata procedura in sine.

Un alt aspect foarte important de punctat in cazul metodei FUE pentru implantul de par il reprezinta faptul ca sangerarea nu este prezenta sau este minima. Datorita extractiei fir cu fir a parului din zona donatoare, pacientul nu va sangera precum in cazul metodei clasice de implant care presupune extractia unei zone cu mai multe fire de par. In consecinta vorbim si despre o recuperare mult mai rapida a pacientului, dar si despre un disconfort mult mai redus.

Implantul prin metoda FUE la Look Clinic in Bucuresti

Datorita tuturor acestor avantaje propuse de metoda inovativa FUE de implant de par, Look Clinic ofera pacientilor sai care isi doresc recuperarea podoabei capilare aceasta metoda in implantul de par. Medicii specializati in implantul de par folosind aceasta procedura sunt pregatiti si instruiti pentru a rezolva chiar si cele mai complexe cazuri si situatii.

Succesul este garantat de folosirea unor instrumente cu o dimensiune de sub 1 mm in diametru pentru realizarea extractiei firelor de par si implantarea acestora in zona de interes. Pornind de la experienta indelungata si de la numarul mare de pacienti care au apelat la serviciile clinicii noastre, la Look Clinic putem asigura rezultate care sunt vizibile la aproximativ 8-10 luni dupa interventie.

Insa prin prisma folosirii metodei FUE, pacientii isi vor putea relua activitatile obisnuite si viata cotidiana la doar cateva zile dupa efectuarea interventiei chirurgicale pentru implant de par. Pentru mai multe informatii sau intrebari referitoare la implantul de par prin metoda FUE, nu ezita sa ne contactezi folosind datele de contact.