Specialiștii Lookclinic au respectat încă de când au pus bazele clinicii principiul calității și al siguranței procedurii de implant de păr.
S-a dovedit varianta de succes pentru noi și nu o vom schimba vreodată, pentru că e ceea ce ne definește.
Așadar, la Lookclinic, nu veți găsi promisunea rapidității efectuării implantului, a numărului “record” de rădăcini implantate într-o zi. De ce ?

Pentru că, pacientul nostru trebuie să aibă parte de confort și certitudinea că medicul specialist care efectuează implantul de păr nu este grăbit, nu face lucrurile sub presiunea timpului, ci cu toată determinarea și dedicarea pentru o procedură reușită.

V-ați putea gândi că tarifarea procedurii noastre este, în acest caz, pentru timpul acordat. Nu! Procedura are un cost stabilit de la început, în funcție de numărul de grefe agreat a fi implantat, împreună cu pacientul, într-un contract semnat înainte de a începe intervenția.
Nu ne grăbim să aglomerăm în program mai mulți pacienți, așadar. Un serviciu de calitate oferit pacienților noștri înseamnă cartea noastră de vizită. În modul cel mai relevant. Purtați, de cele mai multe ori, cu mândrie, pe capete, cartea de vizită a specialiștilor Lookclinic.

„Maximul” de rădăcini implantate pe zi poate fi o promisiune periculoasă

Gândiți-vă doar la numărul de ore pe care trebuie să îl petreceți sub anestezie, pentru a putea suporta procedura.
La Lookclinic, pacienții cu necesar de peste 2500 de rădăcini au alocate 2 zile de intervenție. Epuizarea și punerea în pericol a pacientului nostru sunt de neconceput pentru echipa Lookclinic Hair Implant.

Chirurgul trebuie să efectueze o extragere manuală meticuloasă a foliculilor de păr și să folosească instrumentul de perforare corect. Pe de altă parte, o clinică ieftină, cu chirurgi necalificați și echipament substrat, poate efectua o extracție necorespunzătoare folosind unelte motorizate de slabă calitate Acest lucru poate duce la supraîncărcarea zonei donatoare și afectarea sa iremediabilă, astfel încât, în cazul în care aveți nevoie de o nouă intervenție, să nu mai puteți să o faceți.

Supraîncărcarea zonei donatoare poate duce la traumă severă

O extragere rapidă a unui număr mare de grefe într-o perioadă scurtă de timp determină supraîncărcarea care dăunează zonei donatoare și limitează posibilitatea unor proceduri viitoare. O zonă de donare epuizată va avea probleme cu creșterea părului și va fi plină de cicatrici, ducând la aspect inestetic și complet nenatural.

Nici o sumă de bani nu va restabili complet o zonă donatoare distrusă. Prin urmare, trebuie să vă gândiți foarte atent la clinica de păr pe care o alegeți și la calitatea serviciului furnizat. Luați în considerare dacă puteți trăi sau nu cu un rezultat posibil traumatizant, ireparabil.

Pentru sfaturi și consultație de specialitate, medicii Lookclinic Hair Implant vă așteaptă de luni până vineri la clinica din Calea Dorobanților nr. 188-190.

Pentru programări: +40 21 320 3477