La Lookclinic Hair Implant București tratăm cu maximă rigurozitate fiecare aspect legat de transplantul de păr. Fiecare etapă are rolul său în a conduce la rezultatele dorite.

Sunt esențiale atât planificarea intervenției, cât și o consultație aprofundată pentru a stabili modul de intervenție.

Pentru procedura de transplant de păr, planificarea și proiectarea liniei de păr a pacientului în zona frunții, afectată de alopecie, este cheia succesului în a obține aspectul natural.

Linia părului fiecărui pacient este unică

La Lookclinic Hair Implant suntem conștienți că doi pacienți nu sunt la fel, și nici nu au același fir de păr. Deci, trebuie acordată o atenție deosebită pentru fiecare pacient, astfel încât rezultatul să fie cât se poate de natural. Planificarea atentă, designul în acord cu proporțiile chipului, de către medic, pentru transplantul de păr, în acord cu pacientul, este prin urmare esențială.

Design adecvat vârstei

Toți bărbații și femeile se confruntă cu un anumit grad de subțiere și cădere pe tot parcursul vieții lor, chiar și bărbații cu podoabe capilare bogate, de 50 sau 60 de ani.

Astfel, după 50-60 de ani, oricât de generoasă ar fi genetica, a avea o podoabă capilară extrem de deasă este nefiresc. Prin urmare, este esențial să se proiecteze părul pacientului astfel încât să se potrivească vârstei, atât acum, cât și în anii următori.

Planificarea unei densități potrivite pentru transplantul de păr este esențială pentru a câștiga naturalețe.

Fotografiile vechi: privind înapoi în timp

Atunci când proiectăm la Lookclinic Hair Implant o linie de păr nouă a pacientului, fotografiile vechi ale acestuia, înainte de a începe să se confrunte cu pierderea părului, precum și fotografiile realizate pe tot parcursul vieții, sunt importante pentru a ne ajuta să recreăm linia parului așa cum a fost înainte de cădere.

Acest lucru ajută enorm în ceea ce privește recrearea unei linii de păr naturale și asigurarea unui succes general în procesul de transplant de păr. Ne ajută, de asemenea, să înțelegem obiectivele individuale ale fiecărui pacient în ceea ce privește ceea ce doresc să obțină prin procedura lor de transplant de păr.

Așteptările personale ale pacientului

Ca parte a procesului de planificare a intervenției de implant de păr, discutăm cu fiecare pacient obiectivele și așteptările în detaliu și împărtășim cu el informațiile și experiențele noastre în domeniul implantului de păr.

Scopul nostru este de a ne asigura ca fiecare pacient se simte confortabil și este încrezător în fiecare pas făcut împreună spre intervenție, în timpul acesteia și post-operatoriu.  Satisfacția și așteptările pacienților sunt esențiale și echipa Lookclinic acordă timp pentru a ajuta fiecare pacient să înțeleagă că procedurile respectate ajută la obținerea unor rezultate mai bune.