Transplantul de păr înseamnă preluarea unor rădăcini – foliculi de păr – din zona donatoare a aceluiași pacient și replantarea lor în zonele afectate de alopecie.

Ce facem diferit la Lookclinic?

În primul rând, la Lookclinic toate procedurile sunt efectuate de medici specialiști. Lucrăm doar cu experți, cu medici dermatologi specializați în transplantul de păr.

 

Implantare manuală – folicul cu folicul

Rădăcinile recoltate sunt implantate manual, folicul cu folicul, în scalp, în zonele afectate. Nu aplicăm metoda automată și rapidă de extragere electrică și replantare rapidă în spații incizate anterior. Tocmai pentru a spori șansele de succes ale intervenției și a reduce timpul de așteptare dintre incizie și contactul cu firul nou implantat.

Control de unghi și adâncime

Tocmai pentru că implantăm rând pe rând foliculii, avem control asupra unghiului și adâncimii firelor inserate.

O implantare în două etape – cu inciziile deja făcute și replantarea rapidă în ele nu garantează acest control și scade șansele de reușită a rezultatului. De ce? Pentru că inciziile sunt efectuate într-o etapă anterioară, ceea ce înseamnă un timp prelungit de așteptare până la implantarea foliculului.

Pacienți fericiți

Ne mândrim cu rezultatele noastre excelente. Aproape fiecare pacient care a ajuns la noi s-a bucurat de succesul intervenției și de recăpătarea podoabei capilare cu aspect natural.

La nivel mondial, aproximativ 60% dintre bărbați și 50% dintre femei se confruntă cu o formă de căderea părului. Primul transplant a fost efectuat în 1939 în Japonia cu un singur fir de păr pentru scalp.

Specialiștii Lookclinic vă așteaptă la consultație:  +40 21 320 34 77 sau +40 745 200 282