Unul dintre domeniile in care s-a inregistrat un progres semnificativ si un interes tot mai crescut in ramura chirurgiei este transplantul de par. Daca in urma cu ceva ani o astfel de procedura nu era la indemana oricui, astazi exista foarte multe clinici care ofera servicii pentru realizarea implantului de par.

Tocmai din aceasta privinta alegerea unei clinici pentru a beneficia de cele mai bune conditii, de profesionalism, de expertiza medicilor si de experienta acestora poate fi o adevarata provocare. Atunci cand spui „vreau transplant de par” este important sa stii cum vei putea alege clinica potrivita pentru a te bucura de rezultatele dorite.

Gaseste o clinica unde poti beneficia de medici specializati

Exista situatii in care clinicile apeleaza la medici chirurgi pentru efectuarea transplantului de par, insa fara ca medicii respectivi sa fie neaparat specializati doar pe chirurgia implantului de par. In acest caz poti beneficia de rezultate bune, insa nu intotdeauna vei avea certitudinea faptului ca vei avea cele mai eficiente rezultate. Acest lucru se datoreaza faptului ca expertiza unui medic chirurg specializat in transplantul de par este mult mai mare exact pentru astfel de proceduri.

Solicitarea unor fotografii cu implanturi de par realizat anterior

Un al doilea sfat care te poate ajuta sa alegi cea mai buna clinica pentru efectuarea implantului de par este acela de a solicita anumite fotografii cu interventii realizate anterior pentru alti pacienti. In momentul in care primesti fotografii care sa arate aspectul pacientilor inainte de interventie si dupa cateva saptamani de la momentul interventiei, vei putea sa ai o parere despre calitatea serviciilor medicale oferite.

Asigura-te ca gasesti inclusiv recenzii sau pareri ale pacientilor

Un al treilea sfat pentru aceia care sunt in cautarea unei clinici pentru transplant de par este acela de a tine cont de recenziile sau de parerile pacientilor care au apelat anterior la clinica respectiva. Astazi este la indemana sa gasesti recenzii sau testimoniale. Mai mult, vei putea gasi inclusiv situatii in care anumite persoane publice si foarte cunoscute sa recomande anumite clinici dupa ce au beneficia de serviciile pentru realizarea implantului de par.

Tine cont de experienta medicului si de metodele folosite

Tot in randul criteriilor esentiale in alegerea unei clinici pentru implantul de par este si acela referitor la experienta medicului, dar si aspectul referitor la metodele folosite. In masura in care alegi un medic cu experienta ai mai multe sanse ca rezultatele sa fie exact cele asteptate.

In acelasi timp este important sa te adresezi unui medic care pune la dispozitie cele mai noi metode si cele mai moderne instrumente in realizarea procedurii de implant par. Astfel poti avea certitudinea faptului ca disconfortul este minim, recuperarea foarte rapida si rezultatele pe masura asteptarilor.

Acestea ar fi principalele aspecte de luat in considerare atunci cand doresti sa rezolvi problema cheliei si sa te adresezi unei clinici specializate in procedura implantului de par. Clinica noastra pune la dispozitia pacientilor o echipa de medici foarte bine pregatiti si metoda FUE de implant pentru rezultate permanente si cu aspect natural.