Calea Dorobantilor 188 - 190, Sector 1, Bucuresti, RO Luni - Vineri 10:00-20:00 +40 745 200 282

Online

Implantul de păr cu rezultate garantate pentru întreaga viață

Implantul de păr cu rezultate garantate pentru întreaga viață

Aspectul fizic este important pentru bărbații care îsi doresc ca stima de sine să fie mereu la cote înalte. Podoaba capilară joacă un rol important pentru un look impecabil, iar alopecia este o problemă cu care se confruntă tot mai mulți reprezentanți ai sexului masculin.

Implantul de păr este cea mai bună soluție pentru restaurarea cu succes a părului pierdut.

Foto: lookclinic.ro

In cadrul LookClinic, medicii specialiști folosesc metoda FUE, cea mai modernă, pentru a obține rezultate 100% naturale, garantate pentru întreaga viată.

Dr Panagiotis Vogiatzis, director medical în cadrul LookClinic ne-a oferit răspunsurile esențiale despre intervenția de implant de păr.

Foto: lookclinic.ro

Cui îi este adresată intervenția de implant de par

Intervenția se adresează bărbaților preocupați de aspectul lor fizic și care își doresc o podoabă capilară perfectă. In urma unei consultații, care este oferită gratuit în clinica noastră, echipa noastră medicală oferă pacientului toate detaliile pe care trebuie să le știe despre această intervenție. Un prim aspect important este ca alopecia să fie stabilizată și să existe suficient păr în zona donatoare.

Ce trebuie să știm despre tehnica FUE?

Metoda FUE (Extracția de Unități Foliculare) este cea mai avansată la nivel mondial. Ea presupune recoltarea și implantarea fir cu fir a unităților foliculare.

Fiecare folicul este asezat într-o anumită direcție, unghi și adâncime, cu ajutorul implanter-ului, o unealtă patentată, oferind rezultate 100% naturale și viabilitate maxima. Părul implantat continuă să crească pe toată durata vieții persoanei respective și nu mai cade.

Metoda FUE – folosită în clinica noastră – garantează aceste rezultate pe viață. Controlul complet al adâncimii, direcției și unghiului în care este plasat foliculul de păr asigură rezultate 100% naturale pentru toată viața.

Foto: lookclinic.ro

Este o procedură dureroasă?

Implantul de păr prin metoda FUE este o procedură care se realizează fără durere. Totul se desfășoară sub anestezie locala, iar în timpul intervenției pacientul se poate relaxa, poate asculta muzică, privi la televizor sau chiar poate dormi. Implantul de păr are loc într-un mediu complet sigur și steril.

Cât durează intervenția?

Intervenția durează între 4 și 6 ore de regulă, dar se poate prelungi în funcție de numărul de foliculi implantați.

La cât timp se observă primele rezultate?

După două – trei luni de la intervenție  începe creșterea permanentă a  părului transplantat, aproximativ un cm pe luna, fiind necesare cel puțin 6 luni pentru a vedea o creștere semnificativă. Rezultatele finale sunt însă vizibile la 9 luni de la transplant. Părul implantat nu va cădea. Cu toate acestea, aplicațiile locale de minoxidil sunt recomandate pentru a preveni subțierea și căderea părului existent.

Posted Comments
  • Ghiorghita Spatareanu
    Ghiorghita Spatareanu
    Sunt interesat...doresc o programare pentru mijlocul lui iunie 2021..atunci revin în tara... Varsta 51 ani..182..93 kg..aspect sportiv.. Locuiesc în Năvodari jud Constanța. 0720688306
    reply
Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.