Calea Dorobantilor 188 - 190, Sector 1, Bucuresti, RO Luni - Vineri 10:00-20:00 +40 745 200 282

Online

Actorul Razvan Oprea si-a facut implant de par: “Este o investitie in cariera mea”

Actorul Razvan Oprea si-a facut implant de par: “Este o investitie in cariera mea”

azvan Oprea, actor al Teatrului National Bucuresti, extrem de apreciat si pentru rolul sau dintr-un serial tv, este de parere ca imaginea este foarte importanta, astfel ca, de curand, si-a facut implant de par.

Dupa o documentare atenta si o consultatie la dr. Panagiotis Vogiatzis, Razvan a ales sa se lase pe mana lui.

“Consider ca este o investitie in cariera mea. Pentru un actor este importanta imaginea, astfel ca daca corpul il poti lucra la sala si poti avea grija prin alimentatie, cu parul era mai complicat. Faptul ca am jumatate de chelie ma arata ca varsta de 35 +, iar acum dupa implant voi putea avea si roluri cu personaje mai tinere. Pentru mine nu a fost un complex, dar sunt deschis la imbunatatirea imaginii”, a marturisit Razvan Oprea.

Medicul Panaiotis Voiatzis a fost de parere ca pentru aceasta interventie Razvan va avea nevoie de doua zile de implantare.

„O sa refacem linia frontala prin metoda FUE. Procedura este nedureroasa si se desfasoara prin anestezie locala. Foliculii de par sunt extrasi manual, unul cate unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unica folosinta. Foliculii sunt apoi pastrati la o temperatura specifica, intr-o solutie care ii ajuta pana la implantare. Urmeaza faza de implantare, cand foliculii de par sunt implantati direct in regiunea cu probleme. E foarte important ca nu se cresteaza scalpul si nu se creeaza orificii anterior, ca in cazul tehnologiilor mai vechi, astfel incat nu vor exista cicatrici”

Posted Comments
  • Gantila sorin
    Gantila sorin
    Bună ziua ma itersaza să știu cât costă un implant mulțumesc
    reply
Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.