Sunt multe persoane care, din cauza alopeciei, trăiesc vieți frustrate, nu se simt confortabil cu ei înșiși, imaginea pe care o văd în oglindă nu le place sau simt că nu îi reprezintă, iar impactul emoțional al tuturor acestor lucruri se traduce în anxietate, stresul, apatie, reticență sau depresie.

Specialiștii Lookclinic Hair Implantau ca misiune rezolvarea acestei probeleme și anume eliminarea demotivării cauzate de pierderea părului. Pentru milioane de oameni, transplantul de păr este cea mai bună alternativă. Este sigură, garantată, cu rezultate excelente demonstrate pentru sutele de pacienți care au ajuns la clinica noastră din București. Despre modul în care specialiștii Lookclinic lucrează am mai scris aici.

Podoaba capilară ne reprezintă

Părul este un atribut care ne reprezintă și poate indica starea în care suntem, atunci când ne pregătim să mergem la petrecere, indică eleganța noastră, mărește atractivitatea noastră și chiar reflectă starea noastră interioară. O podoabă capilară bogată este semn al vitalității, puterii, frumuseții. Totodată, părul este un element de seducție și atracție la femei și bărbați.

Pierdere păr femei
Plata în rate pentru intervenția de implant de păr

Pentru a aduce mai aproape de dvs. îndeplinirea acestui vis, Lookclinic Hair Implant a introdus posibilitatea plății în rate a intervențiilor, prin cardul BONUS CARD de la Garanti Bank. Puteți cere detalii direct la sucursalele Garanti pentru obținerea cardului. De menționat, așa cum probabil știți, ca în cazul oricărei astfel de modalități de plată, nu este necesar să achitați toată suma prin sistemul de rate BONUS CARD. Este posibilă plata diferențiată – sumă lichidă și restul în rate, atât cât vă permite plafonul de credit acordat de bancă.